Kennismaken

VRIJHEID, dat is wat deze foto voor mij uitstraalt. Onszelf bevrijden van de ketenen van het verleden. Echte vrijheid doet zich pas voor als je in staat bent je lijden los te laten en thuis te komen bij jezelf. Vrijheid is de basis van geluk. En als je echt gelukkig bent, profiteert iedereen hiervan. De wereld heeft een grote behoefte aan gelukkige mensen.
De foto is een zelfportret. Ik was jarenlang werknemer, maar wilde niets liever dan voor mezelf beginnen. Iets doen wat niet al te veel tijd kost en ik naast mijn kunstenaarschap kan uitvoeren. En waarbij ik de vrijheid heb mijn eigen werktijden te regelen en genoeg vrije tijd over hou voor sport, studie en gezin.
Ik kwam 'toevallig' team The Oily Ones tegen, waar ik de samenwerking vond die aan al mijn wensen voldeed; ik hoefde in dit team niet zelf het wiel uit te vinden.
Ons team is veel meer dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.
Wil je ook lid worden van ons team? Uiteraard mag je me daar vragen over stellen via "contact" in het menu bovenaan.

Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.
Ik zal me even voorstellen: ik ben Anja Pagé, essentiële oliën coach en holistisch therapeut. Ik hou van alle vormen van creëren. Waar ik vooral gek op ben is de magie van inspiratie krijgen, ideeën uitdiepen en verfijnen, want daar ben ik goed in!
Ik startte met de oliën voor eigen gebruik, maar ben inmiddels zo verliefd op de essentiële oliën en wat je er mee kan, dat ik het delen niet kan laten.
En het past zo goed bij mijn Wicca-opleiding die ik nu al drie jaar volg. Wicca is een manier van leven waarin persoonlijke ontwikkeling, het vieren van de Natuur, en het werken met oude symbolieken en waarheden, centraal staat. Verbinding maken met de natuur is belangrijk. 
De mens staat niet los van de natuur, maar is er onderdeel van. De natuur heeft haar eigen natuurwetten. Het is een intelligent en complex ecosysteem, gedreven door een enorme levenskracht. Door stil te staan bij de kracht van de natuur en je ermee te omringen, kan zij ook voor jou nog meer brengen dan ze al doet. 
Ik doe niets liever dan samen met jou te ontdekken wat de oliën voor je kunnen betekenen.  Ik wil heel graag dat je lekker in je vel komt te zitten, zodat je weer gaat doen waar je hartje van gaat jubelen.
Wil je over de oliën praten? Neem contact met me op via onderstaande knop, dan plannen we een gesprek in. En dat kan allemaal online!
Zie ook wat de Soul Essence Technique voor je kan betekenen.
 

Waarom zou je de Essentiële Oliën Soul Essence Technique gebruiken?

Als je alles goed doet maar toch niet het resultaat krijgt in je business of je relaties, dan kun je naar een nieuw niveau doorbreken met een Soul-Essence-Technique-sessie om te komen tot je ziels essentie.

Het zal je helpen om de verborgen overtuigingen en emotionele patronen in je onderbewuste geest te verwijderen die je in een lagere frequentie houden.

Je lichaamsintelligentie kan verder gaan dan je denkende geest om toegang te krijgen tot de wijsheid van je ziel.

Essentiële Oliën zijn een krachtig hulpmiddel om bij dit proces te helpen.

Tijdens een Soul-Essence-Technique-sessie zal je lichaam aangeven welke oliën je kunnen verbinden met het ware doel van je ziel. En welke oliën geschenken kunnen ontgrendelen die je met de wereld moet delen.
Een online sessie is ook mogelijk. Vul het contactformulier in hier verder naar onderen, onder de knop "boek een sessie" en we maken samen een afspraak.