Mijn diensten

Mijn naam is Anja Pagé, ik ben essentiële oliën coach en oprichter en eigenaar van mijn online bedrijf Oil4Goddess. Ik geef Reiki en heb een HBO-opleiding holistisch therapeut bij Zoma-opleidingen gedaan en heb een praktijk aan huis waarbij ik de oliën ook gebruik.

Ik hou van alle vormen van creëren. Waar ik vooral gek op ben is de magie van inspiratie krijgen, ideeën uitdiepen en verfijnen, want daar ben ik goed in! 
En ik heb geleerd weer te vertrouwen op mijn intuïtie en ondervonden dat oliën daarbij een fantastische ondersteuning geven.

Wil jij ook de nodige inspiratie en weer leren vertrouwen op je intuïtie? 
Om de beste versie van jezelf te worden en te doen waar jij goed in bent! 
De essentiële oliën waarmee ik werk ondersteunen je heel goed bij je zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling. Ik help jou graag om de oliën toe te passen, om zo weer verbinding te maken met je ware natuur.

Of wie weet wil je net als ik ook een online business opstarten en een passief inkomen verdienen! Ook daarbij kan ik je helpen!

Ook voor als je nu een PLAN B nodig hebt: ideaal voor wellness professionals zoals yogadocenten, persoonlijke coaches, fitnesstrainers en voedingscoaches!

Wil je van gedachten wisselen, stuur me een berichtje via "contact" bovenaan in het menu.
Fijn dat je hier bent!          
Liefs 
xo Anja  

Mijn missie

Ik doe niets liever dan mensen zoals jij te helpen, elke dag weer. Mijn missie is om je bewust te maken dat je zelf heel veel kunnen doen om je weer fit en gezond te voelen. Uit eigen ervaring weet ik dat zoveel mogelijk terug naar de natuur gaan dé oplossing is voor heel veel ongemakken. De olietjes helpen daarbij om je te ondersteunen.

Ik startte met de oliën voor eigen gebruik, maar ik ben zo verliefd op de essentiële oliën geworden en wat je er mee kan, dat ik het delen niet kon laten.
En het past zo goed bij mijn Wicca-opleiding die ik nu al drie jaar volg. In de Wicca leer je verbinding maken met de natuur. Ook de Maan met haar fases is een onderdeel hiervan. De natuur heeft haar eigen natuurwetten. Het is een intelligent en complex ecosysteem, gedreven door een enorme levenskracht. Door stil te staan bij de kracht van de natuur en je ermee te omringen, kan zij ook voor jou nog meer brengen dan ze al doet.

Essentiële oliën zijn het beste uit de natuur in een flesje. Het aroma van een olie kan een bepaalde sfeer in je huis creëren, maar dit is niet het enige...
Al eeuwen lang worden essentiële oliën gebruikt als alternatieve geneeswijze. De geuren kunnen een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand, je helpen kalmeren en ze kunnen emotionele reacties opwekken. Dit laatste om deze emoties te omarmen, te doorvoelen en zodoende beter te kunnen loslaten. Alles is energie en de olie verandert de energie van de ruimte en jouw aura. En verander je energie en jouw gevoel verandert. Ook kun je veel persoonlijke verzorgingsproducten vervangen door producten met je eigen essentiële oliën zodat je de chemische stoffen uit de reguliere producten niet meer via je huid binnen krijgt.

Ik ben grote fan van Young Living. Er zijn immers verschillende kwaliteitsniveau’s in essentiële oliën en met Young Living zit je aan de top qua kwaliteit. Wist je dat zo goed als 96% van de essentiële oliën verdund worden of dat er synthetische stoffen worden toegevoegd? Neem lavendel bijvoorbeeld. Studies tonen dat er 100 keer meer lavendel olie wordt verkocht dan er verbouwd wordt. Wat betekent dit? Het betekent dat de essentiële olie die je in de meeste winkels (on- en offline) kan kopen verdund zijn of zelfs volledig gemaakt met synthetische chemicaliën. Ja, zelfs diegene die je in de natuurwinkel kan kopen!

Wanneer het om het welzijn van mezelf en mijn familie gaat, dan ga ik rechtstreeks naar een bron die ik vertrouw en die me 100% pure, onverdunde olie verkoopt die geschikt is voor therapeutisch gebruik.

En ja, onverdunde en 100% natuurlijke oliën zijn best prijzig. Maar ik kan jou aan de groothandel koppelen zodat je alvast 24% korting hebt op de aanschafprijs. En er zijn nog meer voordelen, zoals een uniek spaarprogramma waarmee je gratis oliën kunt aanschaffen.

Essentiële oliën helpen je te luisteren naar wat je behoeftes en verlangens zijn. Want wat je aandacht geeft groeit. En in die betreffende energie, trek je weer meer van diezelfde energie aan....
Veel mensen zijn nu bijvoorbeeld angstig. Angst is ontzettend slecht voor de gezondheid, omdat je dan veel stresshormonen aanmaakt.
En stress is op dit moment nog steeds doodsoorzaak nummer een in de wereld. Dus moeten we kijken hoe we kunnen zorgen dat we gezond en vitaal blijven. Dat kan door bewustwording, door een gezondere levensstijl aan te nemen. Naast gezond eten en meer bewegen is dat ook je gedachten en emoties beïnvloeden. Dat wil zeggen positief in het leven staan en je frequentie hoog houden. Essentiële oliën zijn daarbij een krachtige ondersteuning.

Ik ben zo blij dat ik de oliën heb leren kennen!
Elke dag staat mijn diffuser aan en gebruik ik wel tien verschillende oliën voor mijn persoonlijke verzorging en huishouden. Dat laatste is al zoveel gezonder dan de reguliere producten, waarin allerlei chemische toevoegingen zitten. Die chemische toevoegingen maken ons namelijk langzaamaan ziek: ons immuunsysteem wordt aangetast of onze hormonenhuishouding raakt uit balans. Ik geloof in de holistische gedachte dat alles met elkaar verbonden is en elkaar beïnvloedt. Dus een gezond lichaam is een gezonde geest en andersom. Essentiële oliën dragen hier voor mij heel veel aan bij.

Het gebruiken van essentiële oliën is eenvoudig. Voeg druppels toe aan water in een diffuser, een waterverdamper, en zo vult het vertrek zich met de heerlijke aroma. Of voeg druppels toe aan een massage-olie, natuurlijke basisproducten of zelfgemaakte huishoudmiddeltjes. En Young Living heeft ook een serie Plus-oliën die je zelfs kunt innemen. Enkel 100% natuurlijk oliën zijn geschikt en hebben de therapeutische werking om bij te dragen aan jouw fysieke en emotionele welzijn!

Het is ondertussen voor mij een uit de hand gelopen missie dat elke vrouw goed voor zichzelf gaat zorgen. Overvloed in welzijn, overvloed in geven en nemen.
Wil jij dit ook? Zie de info onder "Starterkit" in de menu-balk bovenaan. Met de aanschaf van de Starterkit leg je de basis voor jouw nieuwe leven!

Passief inkomen genereren

Ik wil er allereerst voor zorgen dat je de oliën leert kennen voor eigen gebruik. En als je net zo enthousiast bent als ik, dat je dit dan ook met anderen wil delen. En dat kan en mag helemaal op je eigen manier. Ook hier kan ik je verder in coachen.
Wist je bijvoorbeeld dat als je de verschillende fasen van de Maan volgt, deze je helpen om met de flow van het leven mee te gaan? En hoe de essentiële oliën het effect daarbij versterken? Je ondersteunt je persoonlijke ontwikkeling op een natuurlijke manier met de magie van essentiële oliën.
Wil je hier meer over lezen kijk dan in het menu voor mijn nieuwe E-book "Met de Flow mee" over manifesteren met de Maan. 

En als je jouw manier gevonden hebt om de oliën in je leven toe te passen en met anderen te delen, dan is er een mogelijkheid om je eigen oliën terug te verdienen of er zelfs een inkomen uit te genereren.
Ben je nu al een wellness professional zoals yogadocent, persoonlijke coach, fitnesstrainer of voedingscoach, dan help ik je de oliën in jouw praktijk te integreren op een manier die helemaal bij jou en je bedrijf past.

Wil je meer weten over wat ik doe? Het is mijn passie mensen als jij te helpen - elke dag weer. Nieuwsgierig hoe? Stuur me een bericht via "Contact".