Gratis E-book voor jou

Ben je voortdurend aan het duwen en trekken aan dingen? En heb je het gevoel dat je wel wat meer "flow" in je leven kan gebruiken? 
Het lijkt wel of jij de enige bent die zich druk maakt om wat er wel of niet gebeurt. Niet fijn. Je voelt het al in je lichaam. En je wordt er ook niet vrolijker op, toch? Wanneer kom jij eens aan de beurt?

In het e-book "Met de Flow mee" krijg je een beknopt overzicht van de 8 fases van de maan. Je ontdekt precies wat je per fase het beste wel en niet kunt doen. Zo kom je vanzelf in je Flow.

Wat zou het voor je betekenen om meer vanuit je intuïtie te leven, zodat je handelt vanuit je gevoel? En dat je meer energie en passie in je leven ervaart en zo eindelijk doet waar je hartje van gaat jubelen?
Bij het volgen van de fases van de maan neem je beslissingen op het juiste moment, zodat je dagen soepel verlopen en jij weer straalt.

Gun jezelf "Flow". Druk op onderstaande button en stuur me een berichtje via 'Contact' dan stuur ik je het e-book via de mail. 

Kracht van de Maan

Werk samen met de kracht van de Maan en creëer het leven wat je wilt! 
De Maan is de Godin van de hemel. Ze zorgt voor eb en vloed en hoewel is vastgesteld dat mensen over het algemeen minder slaap krijgen bij Volle Maan, is onze verbinding met de Maan eerder psychisch en emotioneel dan fysiek. De Maan is ook symbool van het onderbewuste, het mysterieuze deel van ons. En ze symboliseert het cyclische van de natuur, het altijd veranderende, maar toch vaste patronen volgend; 
de zogenaamde "flow van de Maan".
Heb je het gevoel dat je wel wat meer "flow" in je leven kan gebruiken? 
Kijk hierboven voor het e-book.